pixco ارسال شده در فروردین 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2017 سلام ایمیلهایی که به خریدارها میرسد همشون تو اسپم میره و از طریق جی میل است و طبق اظهارات سرورینگ باید ایمیل را به info تغییر بدم توی قسمت کارمندان ایمیل را تغیر دادم ولی بازم از طریق جی میل ایمیلها به دست مشتری میرسه ایا جای دیگری باید تغییر بدمش؟میشه بفرمایید کجا باید تغییرش بدم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeid5000 ارسال شده در فروردین 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 9، 2017 از تنظیمات > تماسهای فروشگاه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pixco ارسال شده در فروردین 10، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2017 توی این قسمت هیچ ایمیلی را من وارد نکرده بودم، تمامی فاکتورهای خرید برای مشتری از جی میل من ارسال میشه.این قسمت رو هم ادیت کردم ولی بازم از خود سرور ایمیل نمیره! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeid5000 ارسال شده در فروردین 10، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 10، 2017 از پارمتراهای پیشرفته > ایمیل گزینه "استفاده از تابع mail زبان php پیشنهاد میشود، در اغلب موارد کار میکند." رو فعال کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .