md3848 ارسال شده در فروردین 14، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 14، 2017 سلام ماژول ارسال ایمیل از بخش مدیریت پرستاشاپ فارسی تو این ماژول، آیا ایمیل های دریافتی رو هم میتونم ببینم؟ یا فقط میتونم ایمیل ارسال کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
md3848 ارسال شده در فروردین 17، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 17، 2017 این سوال رو هم باید از پشتیانی بپرسم یا در جای دیگه ای باید مطرح کنم و این جا اشتباه هستش؟ چون کسی جواب نمیده از این باب گفتم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
md3848 ارسال شده در فروردین 20، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 20، 2017 مسئولین سایت - مگه این افزونه رو خودتون ننوشتین؟ پس چرا راهنمایی نمیکنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در فروردین 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2017 سلام. تیکت بزنید تا طراح ماژول پاسختون رو بدن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .