mehdiastro ارسال شده در فروردین 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2017 با سلام من وقتی میخوام از قسمت بومی سازی کلمات ماژول هارو به فارسی تبدیل کنم بعد از زدن دکمه ذخیره سایت ارور زیر میده (403) ForbiddenYou don't have permission to access /modir/index.php on this server. Additionally, a 403 Forbidden error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request. چگونه میشه این مورد رو برطرف کرد ؟ جای دیگه برای فارسی سازی ماژول ها وجود داره ؟ با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2017 در هاستتون دسترسی فایل modir/index.php رو چک کنید. پرمیشنش رو روی 644 بذارید اگر مشکل رفع نشد دیباگ رو روشن کنید ببینید آیا خطا عوض میشه یا خیر (دیباگ رو جستجو کنید در انجمن) ضمنا ظاهرا هاست شما ویندوزی هست؟ پیشنهاد میکنم به هاست لینوکس کوچ کنید. هاست ویندوز زیاد مناسب پرستاشاپ نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mehdiastro ارسال شده در فروردین 16، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 16، 2017 دسترسی فایل modir/index.php روی 644 هست تغییر داده شده دیباگ فعال شد باز هم همون خطا میاد خیر عزیز هاست لینوکس هستش راه دیگری وجود داره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در فروردین 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 21، 2017 بیشتر از این داخل انجمن نمیشه راهنمایی کرد چرا که نیاز به بررسی و عیب یابی داره در صورت تمایل میتونید از بسته خدمات فنی بازارچه استفاده کنید و تیکت بزنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ali302134 ارسال شده در مرداد 6، 2018 گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2018 تمام فایل ها روی وبسایت شما یک سطح دسترسی دارند. این دسترسی ها بررسی میکنند که چه کسی میتواند آنها را روی سایت شما بازدید کند.تنظیم اشتباه مجوزها میتواند باعث ایجاد خطای 403 شود. این تنظیمات باعث میشود وب سرور شما فکر کند شما اجازه دسترسی به این فایلها را ندارید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .