sialk ارسال شده در فروردین 28، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 28، 2017 سلام وقت بخیر تازه پرستا نصب کردم و دارم باهاش کار می کنم بعد از یه عمری وردپرس بازی... بگذریم چند تا سوال دارم 1-می خوام داخل صفحه اصلی چند تا ردیف باشه که در هر ردیف محصولات یک دسته/شاخه رو نشون بدم 2-با وردپرس که کار می کردم، ویژوال کامپوسر راحت میشد صفحه رو ویرایش کرد و منو بالا پایین کرد..پرستا داره همچین چیزی ؟ (البته یه چیزی دیدم شبیه ش اما دستکاریش نکردم)3-قسمت برگه های وردپرس هست،پرستا همچین چیزی داره ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در فروردین 29، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2017 سلام. به دنبای پرستا خوش اومدید :) 1) باید ماژول محصولات شاخه ها رو تهیه کنید. 2) برای ایجاد منوی دلخواهتون از منوی ماژول ها >> ماژول ها، ماژول منوی افقی بالا رو پیدا و پیکربندی کنید. 3) اگه منظورتون صفحات ثابت هست باید از منوی تنظیمات >> مدیریت محتوا، این صفحات رو اضافه کنید. موفق باشید واکنش ها : sialk 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در فروردین 29، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2017 علاوه بر ماژولهایی که بالا معرفی شده، پرستاشاپ هم ماژول ویژوآل کامپوزر داره که پرفروشترین ماژول پرستاشاپ هم هست. از تو تمفارست میتونید تهیهاش کنید. صفحه ساز آپولو هم هست که دو نسخه داره یکی رایگان و یکی پولی. واکنش ها : Fahime1992 و sialk 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .