jabera ارسال شده در فروردین 29، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2017 سلام همگی خسته نباشید من 2مشکل اساسی دارم لطفا کمک کنید 1)3تا درگاه داشتم-ملی-ملت-پاسارگاد دوتاش از کار افتاده-فقط ملت داره کار میکنه ملی و پاسارگاد وقتی پرداخت انجام میشه ارور میزنه ماژول جامع پرستا استور هم استفاده میکنیم جالبه ملی را روی یه سایت دیگه تست کردم دقیقا کار میده-با همین ماژول بانک میگه مشکل از طرف ما نیست-هاست هم میگه از طرف ما نیست موندم گیر از کجاست 2)سایت مپ کلا کار نمیده هرچی میزنم ماژولش بسازه بعد یکی دو دقیقه ارور 500 میده و تایم اوت در صورتی که هاست زمان را روی 700 ثانیه گذاشته ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
amirrzd ارسال شده در فروردین 29، 2017 گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2017 همیشه برای اینکه جواب خوبی رو در کوتاه ترین زمان ممکن دریافت کنی مشکل رو کامل توضیح بده. الان اینجا بد نیست که بگید چه خطایی میده وقتی از بانک برمیگرده؟ لاگ ارور رو هم از روی هاست بخونید ببینید چه خطایی اونجا داده. واکنش ها : jabera 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jabera ارسال شده در فروردین 29، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در فروردین 29، 2017 همیشه برای اینکه جواب خوبی رو در کوتاه ترین زمان ممکن دریافت کنی مشکل رو کامل توضیح بده. الان اینجا بد نیست که بگید چه خطایی میده وقتی از بانک برمیگرده؟ لاگ ارور رو هم از روی هاست بخونید ببینید چه خطایی اونجا داده. لاگ ارور از هاست به چه طریقی باید ببینم!؟ مسیرش را میگید بیرحمت!؟ همه درگاه ها وصل میشه به بانک-پرداخت هم انجام میشه موقع بازگشت به سایت هر کدوم یک اروری میده ملی میگه note-exit پاسارگاد میگه ارور ناشناخته و.... نیاز به روشن کردن دیباگ هست!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .