ehsanshams ارسال شده در اردیبهشت 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 1، 2017 با عرض سلام و خسته نباشید اخیرا متوجه این موضوع شدم که ماژول ناوبری لایه ای در گوشی های اندروید کار نمیکنه (با IOS مشکلی نداره!). ماژول و فیلتر ها نمایش داده میشن ولی وقتی تیک میخورن فیلتر رو انجام نمیدن! ممنون میشم کمکم کنین! به عنوان نمونه لینک زیر رو ببینید http://edakke.com/36-Perfume نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsanshams ارسال شده در اردیبهشت 2، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 2، 2017 مشکل اینطوری برطرف میشه : وقتی توی گوشی Request Desktop Site رو بزنیم اون موقع فیلتر ها عمل می کنن! حالا راهی وجود داره که بطور پیشفرض Desktop Mode فعال باشه از سمت سایت ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 6، 2017 این مورد به قالب شما مربوط میشه. باید از پشتیبان قالبتون راهنمایی بگیرید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsanshams ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 این مورد به قالب شما مربوط میشه. باید از پشتیبان قالبتون راهنمایی بگیرید چون خودم قالب رو خریداری نکردم پشتیبانی برای من انجام نمیشه. چیزی که تا الان متوجه شدم اینه که مشکل از تابع function reloadContent(params_plus) که در فایل themes\leo_shopping\js\modules\blocklayered\blocklayered.js هست ولی هنوز موفق به حل اون نشدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ehsanshams ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 من اول این فایل blocklayered.js یک alert گذاشتم ، بعد از اون این پیغام توی IOS و Windows نمایش داده شد ولی توی Android نه ! بعدش یه اپلیکیشن ساده نوشتم برای اندروید که توی اون سورس کد صفحه رو میگرفتم و فایل blocklayered.js به درستی به کد صفحه اضافه شده بود ! به نظرتون مشکل از کجا میتونه باشه!؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .