hidden ارسال شده در آبان 31، 2011 گزارش Share ارسال شده در آبان 31، 2011 سلام این ارور مال چی هست هر کار کردم نمیرههه http://www.pic.iran-forum.ir/images/of78fefvt1uu7nwiy1t.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2011 شما احتمالاً نام دامنهی فروشگاه رو اشتباه وارد کردید. به بخش تنظیمات » Seo و Urlها برید و از قسمت پایین نام دامنه رو درست وارد کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hoggat33 ارسال شده در آذر 3، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2011 در قسمت خرید کاربر در قسمت حامل پیام میده که حاملی وجود ندارد.!!! من باید چکار کنم .؟ با تشکر از دوستان. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در آذر 3، 2011 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2011 شما احتمالاً نام دامنهی فروشگاه رو اشتباه وارد کردید. به بخش تنظیمات » Seo و Urlها برید و از قسمت پایین نام دامنه رو درست وارد کنید.اخه من تو این بخش اسم کدوم دامینم رو وارد کنم چون از 2 دامین برای فروشگاه استفاده میکنم و قبلا هم تو یه پوشه نصب بود فروشگاه مشکلی نداشت از زمانی که اوردم تو روت هاست این مشکل به وجود اومده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در آذر 4، 2011 گزارش Share ارسال شده در آذر 4، 2011 شما احتمالاً نام دامنهی فروشگاه رو اشتباه وارد کردید. به بخش تنظیمات » Seo و Urlها برید و از قسمت پایین نام دامنه رو درست وارد کنید.اخه من تو این بخش اسم کدوم دامینم رو وارد کنم چون از 2 دامین برای فروشگاه استفاده میکنم و قبلا هم تو یه پوشه نصب بود فروشگاه مشکلی نداشت از زمانی که اوردم تو روت هاست این مشکل به وجود اومدهفکر نکنم این پیام مشکلی برای سایتتون ایجاد کنه. جدی نگیریدش نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .