pandora ارسال شده در اردیبهشت 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2017 سلام دوستان من یه سایت فروشگاهی داشتم با یک دامنه قدیمی که دامنه منقضی شد و الان از کل سایت بکآپ گرفتم و آوردم روی یه دامنه جدید ولی الان فقط صفحه اول باز میشه و باقی صفحات باز نمیشه و ارور میده. عکس ها هم بیشترشون دیده نمیشند. آدرس: http://benetwork.ir به نظرتون باید چه کار کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2017 سلام. یکبار فایل htaccess رو پاک کنید ببینید مشکل حل میشه یا خیر. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pandora ارسال شده در اردیبهشت 7، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2017 سلام. یکبار فایل htaccess رو پاک کنید ببینید مشکل حل میشه یا خیر. ممنون. چند تا فایل به این اسم هست کدوم رو پاک کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اردیبهشت 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2017 یه دونه توی روت هاست هست با نام htaccess. پاکش کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pandora ارسال شده در اردیبهشت 7، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 7، 2017 یه دونه توی روت هاست هست با نام htaccess. پاکش کنید پاک کردم اما الان دیگه صفحات دیگه باز نمیشند و نات فاند می زنه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .