pcpsoft ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 سلام هنگام ساختن شاخه جدید اررور زیر رو میده باید چکارکنم خطایی هنگام بروزرسانی شئ رخ داد. category () نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 سلام دیباگ رو روشن کنید بینید خطای دیگه ای ندارین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pcpsoft ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 سلام دیباگ رو روشن کردم متوجه شدم که مشکل از ماژولی هست که پاک شده اما ظاهرا کاملا پاک نشده و جداولش درون دیتابیس باقی مونده,چطور کامل پاکش کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pcpsoft ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 Notice در خط 2302 در فایل /home/babokala/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php(157) : eval()'d code[8] Undefined index: formatNotice در خط 2302 در فایل /home/babokala/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php(157) : eval()'d code[8] Undefined index: format نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pcpsoft ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 ببخشید الان متوجه شدم که ماژول مورد نظر درو ن دیتابیس هم نیست و مشکل از اونجایی هست که فایل صفحه درست کردن شاخه ها درون کدهاش هنوز ماژول وجود داره اسم فایل این صفحه چیه تا جایگزین کنم؟ با جایگزین کردن درست میشه فقط اسم فایل این صفحه رو نمیشناسم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .