rezaip ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 سلام دوستان.من میخوام فونت awesomeقالب دیفالتو اپدیت کنم.فایلاشو دانلود کردم و هرجا بود گذاشتم ، ورژنشم توی global.css , global-rtl.css به ورژن دانلود شده تغییر دادم، کش رو هم پاک کردم ولی فونتای جدید رو باز نمیشناسه.میشه راهنمایی کنید دیگه مشکل از کجا میتونه باشه؟؟ واکنش ها : rezaip 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezaip ارسال شده در اردیبهشت 11، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2017 هیچکس تا حال این کارو نکرده نه؟آفرین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ahmad4u ارسال شده در اردیبهشت 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2017 دوست عزیز ابتدا با ابزارinspact Element محل دقیق فونت مورد نظر را بدست بیارید سپس فونت جدید را با همان نام و در همان فولدر ریپلیس کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
rezaip ارسال شده در اردیبهشت 13، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 13، 2017 نه این راه حل نیست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .