kamraaaan ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 درود خدمت مدیران عزیز و کاربران گرامی. من یه مشکل اساسی و مهم دارم و واقعا کارم گره خورده ممنون میشم جواب بدین. قالب پیشفرض پرستا 1.6.1.7 تو ستون سمت چپ گزینه های مختلفی داره مثل: پرفروش ترین ها ، فروشگاه های ما ، فراهم کننده ها ، محصولات ویژه و...(عکس زیر) http://uupload.ir/files/u9yc_topic.jpg همچنین یه ستون افقی در قسمت مرکزی داره که شامل گزینه های تازه ها ، محبوب ، محصولات ویژه و پرفروش ترین ها میشه.(عکس زیر) http://uupload.ir/files/3ucv_topic2.jpg مشکل من در حذف این قسمتها از روی سایته ، تو قسمت تنظیمات قالب ها یه سری از این گزینه ها موجوده ولی وقتی غیر فعالشون میکنم هیچ تغییری اعمال نمیشه و روی سایت باقی میمونن در حالی که هیچ پیام خطایی هم نیست و تو بهخش مدیریت تغییرات با موفقیت ذخیره میشه ، حتی دیباگ رو هم روشن کردم و کامپایل اجباری رو هم زدم ولی بازم تغییرات اعمال نمیشه و هیچ پیام خطایی هم نمایش داده نمیشه ، در ضمن اون قسمت ستون افقی (عکس دو) رو اصلا نمیدونم از کجا غیر فعال کنم ، ممنون میشم کمکم کنید خیلی گرفتارم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 هر کدام از این بخش ها یک ماژول هستند. در بخش مدیریتتون در قسمت ماژول ها دنبال این بخش ها باشید و اون ها رو غیر فعال کنید واکنش ها : kamraaaan 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kamraaaan ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 هر کدام از این بخش ها یک ماژول هستند. در بخش مدیریتتون در قسمت ماژول ها دنبال این بخش ها باشید و اون ها رو غیر فعال کنید ممنون از پاسخ سریعتون. میشه لطف کنین اسم ماژول ها رو بهم بگین؟ باور کنید خیلی گشتم ولی چیزی دستگیرم نشده... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
kamraaaan ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 8، 2017 مشکلم حل شد ممنون. واسه دوستانی که مشکل من رو دارن عرض میکنم واسه حذف کردن قسمتهایی که بهش اشاره کردم به بخش ماژول ها مراجعه کنید و هر کدوم از گزینه های موجود تو ستون سمت چپ یا ستون افقی وسط سایت یه ماژول جداگانه هستن که بعضی ها اسماشونم فرق میکنه با چیزی که تو قالب نوشته. مثلا قسمت تازه ها رو بخواید حذف کنید باید تو ماژول های فعال دنبال ماژولی به نام (بخش محصولات جدید) بگردید و اون ماژول رو غیر فعال کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .