arin ارسال شده در اردیبهشت 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2017 با سلام خدمت شما دوستان و استادان پرستا شاپ من چندروز پیش پرستا شاپ نصب کردم ولی مشکلی که قیمت ها نمایش داده نمیشه و وقتی تصاویر محصول هم نمایش داده نمیشه ! حتی تصاویر محصولات پیشفرض !! متشکر میشم اگه راهنمایی کنید لطفا ادرس سایت : megashahr.com نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اردیبهشت 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 11، 2017 سلام از منوی تنظیمات >> محصولات، حالت نمایشگاه رو غیرفعال کنید. برای مشکل تصاویر هم : از قسمت تنظیمات >> سئو ، url آشنا رو غیر فعال کنید اگر تصاویر نمایش داده شد به هاستتون تیکت بزنید mode rewrite رو براتون فعال کنن. موفق باشید واکنش ها : arin 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arin ارسال شده در اردیبهشت 12، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 12، 2017 سلام از منوی تنظیمات >> محصولات، حالت نمایشگاه رو غیرفعال کنید. برای مشکل تصاویر هم : از قسمت تنظیمات >> سئو ، url آشنا رو غیر فعال کنید اگر تصاویر نمایش داده شد به هاستتون تیکت بزنید mode rewrite رو براتون فعال کنن. موفق باشید خیلی خیلی ممنونم از محبت شما و پاسخ شما . بهترین آرزوها رو دارم براتون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .