navidsb ارسال شده در اردیبهشت 18، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 18، 2017 با سلام می خوام بدونم پرستا شاپ این قابلیت رو داره که من بتونم قیمت یک کالا رو براساس شهری که مشتری موقع ثبت نام و خرید انتخاب میکنه متغییر کنم؟مثلا وقتی مشتری شهز خودش رو انتخاب کرد مشهد، 1000 تومن رو قیمت کالا کشیده و اگر شهر خودش رو تهران زد 2000 تومن کشیده بشه روی کالا؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در اردیبهشت 19، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 19، 2017 سلام. خیر با امکانات پیش فرض پرستاشاپ نمی تونید این کار رو انجام بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karbare-jadid ارسال شده در اردیبهشت 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2017 با سلام می خوام بدونم پرستا شاپ این قابلیت رو داره که من بتونم قیمت یک کالا رو براساس شهری که مشتری موقع ثبت نام و خرید انتخاب میکنه متغییر کنم؟مثلا وقتی مشتری شهز خودش رو انتخاب کرد مشهد، 1000 تومن رو قیمت کالا کشیده و اگر شهر خودش رو تهران زد 2000 تومن کشیده بشه روی کالا؟ با سلام این مواردی که میگید مربوط به حمل و نقل هست که فعلا بر اساس استان تو پرستاشاپ میتونید تعریف کنید ولی شهر نداره ، خودت پست هم بر همین اساس کار میکنه یعنی درون استانی ، برون استانی همجوار ، برون استانی غیر همجوار ، که بر اساس این شما موقعیت فروشگاه رو تعریف میکنید و منطقه بندی میکنید استان ها رو نسبت به موقعیتی که دارید ، بعدش میتونید محدوده قیمت تعیین کنید ، مثلا بر اساس وزن ، اگر فلان شهر بود و برون استانی بود مثلا این قدر ... و الی آخر امیدوارم درست متوجه سوال شما شده باشم. با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .