Shahab218 ارسال شده در اردیبهشت 20، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 20، 2017 سلام خسته نباشید بنده قصد دارم از حالت چند فروشگاهی استفاده کنم و به همین خاطر این حالت رو در تنظیمات فعال کردم و حتی فروشگاه دوم رو هم ایجاد کردم و در قسمت url فیزیکی آدرس Mytestshop/ داخل دامین خودم رو دادم و فروشگاه هم ساخته شد. اما حالا وقتی داخل پنل مدیریت به فروشگاه دوم میرم و روی نمایش فروشگاه کلیک میکنم با ارور 404 مواجه میشم که یعنی همچین صفحه ای وجود نداره؟ کجا رو اشتباه رفتم و چه کار دیگه ای می بایست انجام بدم؟ ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Shahab218 ارسال شده در اردیبهشت 21، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 21، 2017 یعنی کسی واقعا این مشکل رو تا به حال نداشته؟ عجیبه! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mimgolestan ارسال شده در شهریور 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2017 من هم همین مشکل رو داشتم، متأسفانه قابلیت چندفروشگاهی (که گفته میشه مهمترن ویژگی پرستاشاپ هست) ناشناخته مونده و هیچ آموزش و حتی متن راهنمایی برای راهاندازی و استفاده از اون پیدا نکردم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .