pep30 ارسال شده در شهریور 16، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 16، 2012 چرا اینجوریه !؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
دانوش ارسال شده در شهریور 17، 2012 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2012 یعنی امکان انتخاب کشور رو ندارید؟لیست کشورهاتون خالیه؟البته این بخش که شما واردش شدید برای ایران کاربردی نداره. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
pep30 ارسال شده در شهریور 17، 2012 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2012 آره کلا خالی بود!!!.... رفتم توی کشورها روی ایران کلیک کردم و اونجا که زده بود شامل شهرستان ها شود رو زدم بله !!!درست شد !!! آره دقیقا متوجه اش شدم ... احساس میکنم پرستا خیلی خیلی عوض شده و ماشالله پیشرفته شده !! آخه من خیلی سال پیش ازش استفاده میکردم که فارسی نبود و یه انجمنی اینجا داشت ( ایران ) که سالی به 12 ماه آپ میشد ... یکی از کسانی بودم که ترجمه اش میکردم ... اما الان ماشالله شما واقعا عالی هستید واقعا پشتیبان هستید... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
salondaran ارسال شده در اسفند 20، 2012 گزارش Share ارسال شده در اسفند 20، 2012 فکر می کنم نسخه 1.4.9 این مشکلو داره برای منم همینجوریه . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .