reza2011 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2017 سلام و خسته نباشیدخدمت دوستان 1-ایا این امکان وجود دارد که ایتم هایی که در قسمت وضعیت محصول(تعمیری -استفاده شده -جدید) وجود دارد را اصلاح کرد 2-ایا این امکان وجود دارد هنگامی که وضعیت محصول را تعمیری قرار می دهیم روی عکس محصول در در بالای عنوان محصول گزینه ی تعمیری نمایش داده شود تا کاربر متوجه شود که این محصول تعمیری می باشد http://www.axgig.com/images/17413928198013692961.jpg http://www.axgig.com/images/03158451106973939449.jpg نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza2011 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2017 2-ایا این امکان وجود دارد هنگامی که وضعیت محصول را تعمیری قرار می دهیم روی عکس محصول گزینه ی تعمیری حک شود نمایش داده شود تا کاربر متوجه شود که این محصول تعمیری می باشد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza2011 ارسال شده در اردیبهشت 22، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 22، 2017 من یکی از محصولات را تعمیری انتخاب کردم ولی هر چی دنبا ل گشتم گجا این ایتم تعمیری در صفحه ای اصلی سایت نمایش داده می شود پیدا نکردم لطفا راهنمایی کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2017 وقتی وضعیت محصول را روی تعمیری بذارید فقط در صفحه محصول وضعیت اون تغییر میکنه. اگه بخواهید روی عکس محصول و ... بنویسه تعمیری باید قالب ویرایش بشه یا ماژول خاص نوشته بشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
reza2011 ارسال شده در اردیبهشت 23، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2017 در کجای صفحه ی محصول وضعیت تغییر می کنه من هر چی دنبال میگردم پیدا نمی کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 23، 2017 عکسش رو پیوست کردم براتون. اگر نشون نمیده باید به طراح قالبتون پیام بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .