jimmy.angelo ارسال شده در اردیبهشت 28، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2017 سلام بر دوستان عزیزانی که مشغول فعالیت بر روی پرستاشاپ هستید . بنده نسخه 1.6.1.7 رو نصب کردم ، اما هنگامی که وارد پنل مدیریت میشم همه چیز غیر قابل تغییر است یعنی شما اگر بر روی هرکدام از موارد موجود در پنل مدیریت کلیک کنید احساس میکنید که همه چیز انگار عکس است . من احتمال دادم که شاید بر روی کلید دمو باید کلیک کنم ولی متاسفانه کلیک روی آن هم بی فایده است و تکانی نمیخورد . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید سپاسگزارم . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در اردیبهشت 28، 2017 گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2017 راهنمایی این مورد خیلی سخت هست. دلایل مختلفی مثل خطای jQuery، افزونه های نصب شده روی مرورگر، و یا ناقص بودن فایل های ریخته شده ممکنه باعث ایجاد چنین مشکلی بشوند نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
jimmy.angelo ارسال شده در اردیبهشت 28، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در اردیبهشت 28، 2017 سلام ممنون از راهنمایی بنده 2 بار هم نصب کردم و یک بار هم دوستم با سیستم خودشون تست کرد باز هم همینطوری بود در مورد ناقص بودن فایل ها باید بگم که فایل رو من از سایت خودتون دانلود کردم وردپرس که نصب کردم مشکلی نداشت نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 1، 2017 گاهی اوقات ممکنه فایل دانلودی ناقص دانلود شده باشه یا کامل آپلود نشده باشه به هر حال مشکل شما نیاز به بررسی داره. بدون دیدن و بررسی نمیشه نظری داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .