masoudkhan ارسال شده در خرداد 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2017 سلام من می خوام یک ویژگی به نام لینک اضافه کنم و این ویژگی را فقط مدیران بتونن برای هر محصول ببینن و مشتریان نتونن لینک را ببینن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در خرداد 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2017 سلام. با ویژگی های پیش فرض پرستاشاپ نمی تونید اینکار رو انجام بدید. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudkhan ارسال شده در خرداد 4، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2017 میشه راهنمایی کنید اگر مازولی یا کاری هست بگید من انجام بدم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudkhan ارسال شده در خرداد 5، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2017 واقعا کسی نمیتونه به من تو این زمینه کمک کنه می خوام برای هر محصول یک لینک بزارم که بعدا برای مسئولین سایت قابل دسترس باشه ولی این لینک ها را مشتریان نبینند ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در خرداد 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 6، 2017 سلام میتونید سرچ کنید شاید نمونه خارجی اش رو پیدا کنید.و گرنه تیکت بزنید و درخواست ماژول مورد نظرتون رو بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .