nasimparsi ارسال شده در خرداد 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 4، 2017 با درود دوستان ببخشید راهی وجود داره که بشه کاری کرد که کاربران و خوانندگان نتوانند از مطالب و نوشته های سایت کپی برداری کنند؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 5، 2017 افزونه ها و کدهای java script ای برای جلوگیری از کلیک راست هستند ولی خب هیچکدوم نمیتونن جلوی کپی کار رو بگیرند و فقط باعث آزار مشتریان شما میشن پس بهتره از این مورد بگذرید و بجاش رو عکس هاتون واتر مارک بذارید واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
nasimparsi ارسال شده در تیر 5، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 5، 2017 افزونه ها و کدهای java script ای برای جلوگیری از کلیک راست هستند ولی خب هیچکدوم نمیتونن جلوی کپی کار رو بگیرند و فقط باعث آزار مشتریان شما میشن پس بهتره از این مورد بگذرید و بجاش رو عکس هاتون واتر مارک بذارید البته من بیشتر مطالب و نوشته ها مد نظرم هست. آیا توی انجمن قبلا آموزش به کارگیری این کدهای جاوا اسکریپت به صورت اختصاصی در پرستاشاپ مطرح شده؟ چون من گشتم و چیز ویژه ای پیدا نکردم این کدها چه کدی هستند ( مکن مربوط به وبلاگ و .. پیدا کردم ولی آیا با پرستاشاپ یکی هست؟ این کدها باید دقیقا کجا جا بگیرن ؟ در چه فایل هایی و در چه خطوطی و... نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 6، 2017 ماژولی بود به نام RSI Protect اگر اشتباه نکنم که برای پرستاشاپ بود و رایگان هست. سرچ کنید نتیجه رو اعلام کنید واکنش ها : nasimparsi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .