m like mother ارسال شده در خرداد 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2017 سلام من برای یک محصول ویژگی تعریف کردم. مثلا ویژگی به نام جنس ، بعدش جنس رو پنبه انتخاب کردم.. این ویژگی تو صفحه محصول دیده میشه . من نمیخوام این ویژگی تو صفحه محصول دیده بشه ! خب شاید بپرسید اگر نمیخواهی دیده بشه اصلا چرا این ویژگی رو تعریف کردی برای اینکه از ماژول ناوبری لایه ها استفاده می کنم. که بعدا مشتری تو صفحه بتونه محصول رو بر اساس مثلا جنس ، یا رنگ یا هر ویژگی جستجو کنه . مثلا اگر رنگ قرمز رو زد همه قرمز ها لیست بشه براش.. اما تو صفحه محصول نمیخوام دیده بشه .. راهی هست ؟ از ماژول دیگه باید استفاده بشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در خرداد 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2017 سلام شما میتونید جنس رو بجای قسمت ویژگی ها، در منوی کاتالوگ>> مشخصه های محصول تعریف کنید که در جستجوی لایه ای براتون نمایش بده. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .