masoudkhan ارسال شده در خرداد 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 11، 2017 سلام دوستان من می خوام قالبی را در سایتم نصب کنم چه بصورت مستقیم از توی سیستم و چه از ftp خطای زیر رو میده "خطا در زمان خارج کردن از حالت فشرده" فایل ها رو دوباره باز و اکسترکت کردم اما بازم جواب نداد اموزش دستی نصب کردن قالب را اجرا کردم اما درست نصب نشد و باعث شد سایت اسیب ببینه و خراب بشه و مجبور شدم دوباره سایت رو رستور کنم ممنون میشم بگید چکار باید بکنم چون تو لوکال هاست راحت نصب میشه و ایرادی نداره اما تو هاست این مشکل هست و پشتیبانی هم نتونست کاری کنه با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در خرداد 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2017 سلام نصب قالب برای بار اول رایگان هستمیتونید تیکت بزنید براتون نصب کنن. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudkhan ارسال شده در خرداد 12، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2017 یعنی چی برای بار اول رایگان هست؟ الان می خوام قالب را نصب کنم الان یبار برام رایگان نصب می کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در خرداد 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2017 سلام اگر اولین بارتون باشه میخواید قالب نصب کنید؟ تا بحال توسط همکاران ما براتون قالب مورد نظرتون نصب نشده باشه ؟رایگان هستش. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudkhan ارسال شده در خرداد 12، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2017 تا بحال خیر قالبی ندادم که نصب کنید اولین بار هم هست الان چکار کنم برام این قالب را نصب کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در خرداد 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 12، 2017 از طریق سیستم تیکت میتونید درخواست نصب قالب رو بدین نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .