masoudkhan ارسال شده در خرداد 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 15، 2017 سلام دوستان من سایتم را پر اطلاعات کردم و زمانی که خواستم قالب جدید نصب کنم به مشکل خوردم و مجبور شدم که اطلاعات سایت را بیارم تو لوکال هاست تا بتونم قالب را نصب کنم و بعد ببرم داخل سایت اصلی اما مشکل اینجاست مثلا وقتی روی منوی زنانه میزنم بجای اینکه به ادرس localhost/presta/3-women بره به ادرس زیر میره و اطلاعاتی نمایش داده نمیشه localhost/3-women و وقتی من ادرس رو درست مینویسم میره ممنون میشم راهنمایی کنید چرا زمانی که روی منو میزنم و شاخه مثلا زنانه را انتخاب می کنم لینک درست ساخته نمیشه با تشکر از دوستان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در خرداد 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 16، 2017 سلام. 1) دقت کنید و ببینید پوشه هاتون رو توی مسیر localhost/presta قرار بدید و نصب کردید؟ 3)htaccess رو از root حذف کنید. 2) از قسمت تنظیمات>> سئو و url ، اطلاعات قسمت (تنظیم آدرس url فروشگاه) به صورت زیر پر کنید و ذخیره کنید تا htaccess رو تا دوباره ساخته بشه، و ببینید مشکلتون حل میشه؟ domain: .localhostdomain_ssl: localhost/physical_url:/presta نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
masoudkhan ارسال شده در خرداد 17، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 17، 2017 سلام ممنون دوست من بابت راهنمایی اما بازم مشکل پابرجاست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .