MAH230 ارسال شده در خرداد 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 21، 2017 سلام دوستان از سرعت لود سایتم راضی نیستم سرور مجازی دارم قالب از همینجا خریداری شده و عکس ها هم تا جایی که امکانش هست بهینه میزاریم برای سبکتر کردن یا لود بهتر سایت چه پیشنهادی دارید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در خرداد 25، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2017 من خواستم چک کنم ولی سرورتون داون بود راهنمایی هایی در انجمن موجوده اون ها رو مطالعه کنید واکنش ها : MAH230 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
MAH230 ارسال شده در خرداد 25، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در خرداد 25، 2017 من خواستم چک کنم ولی سرورتون داون بود راهنمایی هایی در انجمن موجوده اون ها رو مطالعه کنید من متوجه داون بودن سرور نشدم شاید اتفاقی بوده مچکر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .