barati_a ارسال شده در خرداد 31، 2017 گزارش Share ارسال شده در خرداد 31، 2017 سلام میخواستم بدونم چطور میشه سبد خرید و بعضی دیگه از فیلدهام را فارسی کنم باید از بومی سازی-ترجمه استفاده کنم؟اگه آره کدوم قسمتش؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در تیر 1، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2017 اگر از قالب خاصی استفاده میکنید که فارسی نشده می تونید از بخش بومی سازی - ترجمه ها اقدام به ترجمه کنید اما اگر پرستاشاپ را تازه نصب کردید و از قالب پیش فرض استفاده میکنید میتونید از بخش بومی سازی - ترجمه ها از پایین صفحه از قسمت افزودن / به روز رسانی زبان، زبان فارسی رو به روز کنید (اگر بار اول جواب نداد یکی دوبار این کار رو تکرار کنید درست میشه) واکنش ها : barati_a 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
barati_a ارسال شده در تیر 1، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 1، 2017 تازه پرستاشاپ را نصب کردم بدون قالب. همان کاری که گفتید را انجام دادم درست شد. ممنون نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .