barati_a ارسال شده در تیر 16، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 16، 2017 سلام داشتم روی بخش مدیریت محتوا کار میکردم که اول نقشه سایتم پرید یعنی ی صفحه سفید شد الان روی فروشگاهمم که میزنم اصلا باز نمیشه و صفحه کامل سفید را نشون میده حالا باید چیکار کنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در تیر 17، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2017 سلام دیباگتون رو روشن کنید ببینید چه خطایی میده.روش روشن کردن دیباگ در انجمن هست. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
barati_a ارسال شده در تیر 17، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 17، 2017 طبق روشی که گفته شده دیباگم را روشن کردم اما بازم وقتی صفحه فروشگاه را باز میکنم سفیده؟ اروری نشون نداد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در تیر 18، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 18، 2017 برای اینکه خطا نشون داده بشه باید از طریق هاستتون پیگیری کنید.که نمایش خطاها رو هاست براتون فعال کنه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .