andria ارسال شده در تیر 27، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2017 سلام من چند جدول زیر بصورت دستی از دیتابیس خالی میکنم چون حجم زیادی میگیره 1. امکان پاکسازی جدول connections 2. امکان پاکسازی جدول connections_page 3. امکان پاکسازی جدول connections_source 4. امکان پاک سازی جدول guest 5. امکان پاک سازی جدول pagenotfound 6. امکان پاک سازی جدول page_viewed راهی نداره از خود مدیریت غیر فعال کنیم؟ هر کدوم هم بشه غیر فعال کرد بازم خوبه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
سات کالا Satkala.com ارسال شده در تیر 27، 2017 گزارش Share ارسال شده در تیر 27، 2017 سلام من چند جدول زیر بصورت دستی از دیتابیس خالی میکنم چون حجم زیادی میگیره 1. امکان پاکسازی جدول connections 2. امکان پاکسازی جدول connections_page 3. امکان پاکسازی جدول connections_source 4. امکان پاک سازی جدول guest 5. امکان پاک سازی جدول pagenotfound 6. امکان پاک سازی جدول page_viewed راهی نداره از خود مدیریت غیر فعال کنیم؟ هر کدوم هم بشه غیر فعال کرد بازم خوبه از ماژول رایگان پاکسازی اطلاعات اضافه از دیتابیس پرستا استور استفاده نمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .