mvkhatib ارسال شده در مرداد 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2017 سلام به همه دوستان من میخوام سایتم دو تا پنل کاربری داشته باشه مثلا یوزر وقتی داره سایت رو میبینه قیمت یوزر معمولی رو ببینه و همکار وقتی داره سایت رو میبینه قیمت همکار ببینه و خودم بتونم مشخص کنم که چه کسی همکار هست و چه کسی یوزر معمولی به صورت پیشفرض هرکسی که ثبت نام میکنه یوزر معمولی باشه تا من به عنوان ادمین سایت بهش دسترسی همکار بدم تا قیمتها براش همکاری حساب بشه در ضمن یه نیاز دیگه هم دارم و اونم اینکه کسی که با یوزر همکار میاد تو سایت نباید سبد خریدش مثلا زیر 300 هزار تومن باشه کسی راهکاری به ذهنش میرسه که چجوری میشه این کار رو انجام داد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 4، 2017 سلام برای ایجاد گروه مشتریان از منوی مشتریان >> گروه ها این موارد رو اضافه کنید. (به صورت پیش فرض تمامی کاربران جزو گروه مشتریان هستند و شما بعدا خودتون باید گروه رو تغییر بدید) بعد از تعیین گروه برای هر محصول از تب قیمت توی صفحه ویرایش هر محصول بخش قیمت ویژه می تونید برای گروه همکار قیمت متفاوتی در نظر بگیرید. برای ایجاد شرط هم بسته به نیازتون می تونید از منوی قوانین قیمت گذاری >> قوانین سبد خرید یا قوانین قیمت گذاری کاتالوگ استفاده کنید. موفق باشید واکنش ها : mvkhatib 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mvkhatib ارسال شده در مرداد 6، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مرداد 6، 2017 سلام برای ایجاد گروه مشتریان از منوی مشتریان >> گروه ها این موارد رو اضافه کنید. (به صورت پیش فرض تمامی کاربران جزو گروه مشتریان هستند و شما بعدا خودتون باید گروه رو تغییر بدید) بعد از تعیین گروه برای هر محصول از تب قیمت توی صفحه ویرایش هر محصول بخش قیمت ویژه می تونید برای گروه همکار قیمت متفاوتی در نظر بگیرید. برای ایجاد شرط هم بسته به نیازتون می تونید از منوی قوانین قیمت گذاری >> قوانین سبد خرید یا قوانین قیمت گذاری کاتالوگ استفاده کنید. موفق باشید ممکنه بیشتر توضیح بدید مثلا من میخوام همه محصولاتم دو تا قیمت داشته باشن یکی همکاری یکی هم یوزر معمولی ولی خوب بعضی مواقع هم میخوام که بتونم یه محصولی رو آف بذارم چجوری باید همچین کاری رو انجام بدم ؟ واکنش ها : mvkhatib 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 7، 2017 از منوی مشتریان >> گروه ها، گروه همکار رو اضافه کنید. حالا مشتریانی که مد نظرتون هست رو از منوی مشتریان >> مشتریان، صفحه ویرایش هر مشتری به گروه همکار منتقل کنید. حالا برای هر محصول از صفحه ویرایش هر محصول >> تب قیمت ویژه، برای گروه همکار یه قیمت دیگه قرار بدید. از به بعد مشتریانی که توی گروه همکار باشن قیمت های جدید برای این گروه رو می بینند و سایر افرادی که تازه عضو سایت شما شدن قیمت اولیه رو مشاهده میکنن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .