20reza ارسال شده در مرداد 19، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 19، 2017 سلام الان دو روز است که سایتم نمایش داده نمیشه اما می توانم به هاست و فایل منیجرش دسترسی پیدا کنم . با مدیریت هاست صحبت کردم بهم گفتند که مشکل از اسکریپته و این پیغام رو داده : یک ارور در سایت شما رخ داده است برای حل مشکل میبایست این ارور را رفع کنید:[Fri May 19 15:22:00.490361 2017] [proxy_fcgi:error] [pid 27875:tid 140689954297600] [client 85.185.1.10:52445] AH01071: Got error 'PHP message: PHP Fatal error: Uncaught --> Smarty Compiler: Syntax error in template "/home/jkalair/domains/4jkala.ir/public_html/themes/default-bootstrap/footer.tpl" on line 45 "(function(i,s,o,g,r,a,m){i[' GoogleAnalyticsObject]=r;i[r]=i[r]||function(){" - Unexpected "[", expected one of: "}" <-- \n thrown in /home/jkalair/domains/4jkala.ir/public_html/tools/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatecompilerbase.php on line 45\n'--------------------- لطفا کسی می تواند بهم کمک کنه تا این مشکل برطرف بشه ؟ پیشاپیش ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مرداد 20، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2017 سلام موارد زیر رو انجام بدید ببیند مشکل حل میشه یا خیر: - یکبار از طریق هاست کش رو پاک کنید (cash >> smarty >>cash) - یکبار هم از مسیر themes/default-bootstrap فایل footer.tpl دوباره جایگزین کنید (از یه پرستای دیگه این فایل رو بردارید) موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
majid15 ارسال شده در شهریور 14، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2017 سلام ، من دامینم را عوض کردم و در حال حاضر صفحه سفید نمایش داده میشود !!!! چکار کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2017 دیباگ رو روشن کنید ببینید به جای صفحه سفید چه خطایی نمایش داده میشه واکنش ها : majid15 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .