alirezac ارسال شده در مرداد 20، 2017 گزارش Share ارسال شده در مرداد 20، 2017 با سلام شاخه ها را به همراه لینک تصاویر توسط CSV آپلود کرده ام. اما تصاویر نمایش داده نمیشود. لطفا راهنمایی بفرمایید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
محمدعلی ارسال شده در خرداد 27، 2018 گزارش Share ارسال شده در خرداد 27، 2018 سلام من هم مشکلی مشابه برام پیش امده که دیگه موضوع جدید ایجاد نکردم : درقسمت "تصویر کوچک دسته بندی" تصویر را که عوض می کنم تغییری ایجاد نمی شود وهنوز تصویر قبلی نمایش داده می شود از اف5 هم استفاده کردم بازهم نشدولی اسم شاخه که عوض می کنم تصویر عوض می شود وبا نوشتن اسم اول دوباره همان تصویر قبل نمایش داده می شود. واکنش ها : Armin_72 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در خرداد 28، 2018 گزارش Share ارسال شده در خرداد 28، 2018 سلام کش پرستاشاپ و هاستتون را هم پاک کنید احتمالا مشکلتون حل میشه. واکنش ها : محمدعلی 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .