m like mother ارسال شده در شهریور 4، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 4، 2017 سلام وقتی سایت رو با موبایل باز می کنیم ( یا تبلیت ) منو بصورت پیشفرض بسته می باشد و با کلیک بر روی آن آیتمها نمایش داده میشوند ( قالب پیشفرض ) نمیشه کار کرد که تمام منو ها و حتی زیر منوها بصورت باز شده باشند بصورت پیشفرض نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 5، 2017 نیاز به کدنویسی (jQuery) داره ولی این کار بسیار غیر استاندارد و باعث آزار مشتری هست. هدفتون از این کار چیه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
m like mother ارسال شده در شهریور 10، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2017 آخه من نمی دونم چرا مردم بعضی وقتها انقد یه چیز ساده رو پیدا نمی کنم. میگم برید مثلا تو دسته بندی مردانه ، در قسمت تیشرت. بعد بلد نیست که منو رو باز کنه ؟! میگه پیدا نکردم کجاست ؟! به این خاطر گفتم همه باز باشه ببینن وگرنه از نظرم من هم نیازی نیست باز باشه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 12، 2017 با این کار اکثر مشتریانتون رو آزار مدید تا اون عده خاص بتونن راحت استفاده کنند اگر تعداد این افراد زیاد هست (که بعید میدونم) بهتره یک راهنما تهیه کنید و روی سایتتون بذارد برای راهنمایی کامل فرآیند خرید، ثبت نام و ... واکنش ها : B.A.H.M.A.N و m like mother 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .