shikotak ارسال شده در شهریور 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2017 سلام. من میخام یه تگی به هد سایت اضافه کنم Start by adding the JavaScript tracking code below to your site. Copy and paste it into your tag manager or the <head> tag on every page طبق این دستور باید کد داخل head.tpl بزارم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2017 سلام می تونید توی header.tpl یا footer.tpl قرار بدید. می تونید از ماژول مدیریت کدهای کوچک سایت پرستا استور استفاده کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
shikotak ارسال شده در شهریور 8، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2017 سلام می تونید توی header.tpl یا footer.tpl قرار بدید. می تونید از ماژول مدیریت کدهای کوچک سایت پرستا استور استفاده کنید توی header.tpl گذاشتم انتهای کدها اما شناسایی نمی کرد آیا جای خاصی باید قرار بگیره؟ از کدهای کوچک استفاده کردم شناخت اما نمیدونم هوکش چی باید باشه که کل صفحات سایت دربربگیره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
karbare-jadid ارسال شده در شهریور 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2017 توی header.tpl گذاشتم انتهای کدها اما شناسایی نمی کرد آیا جای خاصی باید قرار بگیره؟ از کدهای کوچک استفاده کردم شناخت اما نمیدونم هوکش چی باید باشه که کل صفحات سایت دربربگیره با سلام جهت قرار دادن کد های جاوا اسکریپت در فایل tpl کد مورد نظر رو بین این دو تگ بزارید. {literal} {/literal} با تشکر واکنش ها : shikotak 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
dvd2org ارسال شده در بهمن 11، 2020 گزارش Share ارسال شده در بهمن 11، 2020 با سلام جهت قرار دادن کد های جاوا اسکریپت در فایل tpl کد مورد نظر رو بین این دو تگ بزارید. {literal} {/literal} با تشکر خود گوگل گفته تو هد و بادی بزنیم چجوری باید با ابن تگ ها ادغامش کنیم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در بهمن 27، 2020 گزارش Share ارسال شده در بهمن 27، 2020 این کدی که گفتم تداخلی با head و body نداره شما داخل تگ مورد نظرتون به این شکل کد رو قرار بدید: {literal} کد جاوا اسکریپت دریافتی {/literal} نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .