sasa_business ارسال شده در شهریور 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2017 سلام تنظیمات اولیه و لازم بعد از نصب نسخه 1.6.12 پرستا شاپ چیه ؟ و باید چه مواردی رو تنظیم کرد ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2017 از بخش پارامترهای پیشرفته - کارایی از قسمت CCC تمامی گزینه های مربوط به CSS، Javascript و Apache رو فعال کنید از بخش تنظیمات - سئو و URL ها گزینه استفاده از لینک آشنا یا همون URL محلی رو فعال کنید حامل های خودتون رو تعریف کنید (در انجمن جستجو کنید) دسته بندی ها و محصولات خودتون رو ایجاد کنید واکنش ها : misagh2017 و sasa_business 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sasa_business ارسال شده در شهریور 9، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2017 از بخش پارامترهای پیشرفته - کارایی از قسمت CCC تمامی گزینه های مربوط به CSS، Javascript و Apache رو فعال کنید از بخش تنظیمات - سئو و URL ها گزینه استفاده از لینک آشنا یا همون URL محلی رو فعال کنید حامل های خودتون رو تعریف کنید (در انجمن جستجو کنید) دسته بندی ها و محصولات خودتون رو ایجاد کنید گزینه Minify HTML در قسمتی که فرمودید فعال کنم یا فقط قسمت هایی که در عکس نشون دادم ؟ این گزینه هایی که فعال کردم درسته یا بازم باید گزینه ای رو فعال کنم در این قسمت ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sasa_business ارسال شده در شهریور 9، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2017 در قسمت url ها ، ( url اشنا ) این گزینه ها خود به خود فعال بود درسته ؟ لازم هستش گزینه ی دیه ای رو هم فعال کنم ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sasa_business ارسال شده در شهریور 9، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2017 از بخش پارامترهای پیشرفته - کارایی از قسمت CCC تمامی گزینه های مربوط به CSS، Javascript و Apache رو فعال کنید از بخش تنظیمات - سئو و URL ها گزینه استفاده از لینک آشنا یا همون URL محلی رو فعال کنید حامل های خودتون رو تعریف کنید (در انجمن جستجو کنید) دسته بندی ها و محصولات خودتون رو ایجاد کنید برای نحوه ی دسته بندی و ایجاد محصول اموزشی هست ؟ لینکشو میدید بی زحمت ؟ ممنون از اینکه وقتتونو گذاشتید . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2017 گزینه Minify HTML در قسمتی که فرمودید فعال کنم یا فقط قسمت هایی که در عکس نشون دادم ؟ این گزینه هایی که فعال کردم درسته یا بازم باید گزینه ای رو فعال کنم در این قسمت ؟ گزینه HTML رو هم فعال کنید در قسمت url ها ، ( url اشنا ) این گزینه ها خود به خود فعال بود درسته ؟ لازم هستش گزینه ی دیه ای رو هم فعال کنم ؟ خیر نیاز به کار خاص دیگری نیست برای نحوه ی دسته بندی و ایجاد محصول اموزشی هست ؟ لینکشو میدید بی زحمت ؟ ممنون از اینکه وقتتونو گذاشتید . از کادر جستجوی بالای انجمن کمک بگیرید بهتون تمام لینک های مورد نیاز رو میده نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sasa_business ارسال شده در شهریور 23، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2017 ممنون از راهنماییتون میشه بفرمایید گزینه 1 ، 2 و 3 که در عکس مشخص شده ، چه کارایی دارند و کارشون دقیقا چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 23، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2017 گزینه 1 یا همون تغییر مسیر URL مربوط به تنظیمات ریدایرکت پرستاشاپ هست. مشخص میکنه که زمانی که صفحه موجود نیست به موتور جستجو نشون بده این صفحه وجود نداره (404)، به طور دایم مسیرش تغییر کرده (301) یا به طور موقت مسیر عوض شده (302) گزینه 2 یا همون Apache MultiViews برای زمانیست که شما با روشن کردن URL بومی به مشکل میخورید و احتمالا مشکل رو حل میکنه گزینه 3 یا همون غیر فعال کردن mod Security آپاچی زمانی کاربرد داره که برخی ماژول ها با روشن بودن اون درست کار نمیکنند و با خاموش کردنش مشکل حل خواهد شد واکنش ها : sasa_business 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sasa_business ارسال شده در شهریور 23، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2017 تشکر ادمین جان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .