sasa_business ارسال شده در شهریور 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2017 سلام دوستان میدونید چرا برخی از منو ها و گزینه های بخش مدیریت من انگلیسی هست ؟ چطوری میتونم درستش کنم ؟ مثل گزینه ی : نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sasa_business ارسال شده در شهریور 8، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 8، 2017 برای نمونه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sasa_business ارسال شده در شهریور 9، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2017 یکی نیست منو راهنمایی کنه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2017 قبل از هر مشکلی جستحو کنید این یک باگ کوچک در پرستاشاپ 1.6 است. کافیه از منوی بومی سازی - ترجمه ها از بخش "add/update a language" چند بار زبان فارسی رو به روز رسانی کنید مشکل رفع خواهد شد نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sasa_business ارسال شده در شهریور 9، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2017 چند سری اپدیت کردم و این علامت اومد ولی درست نشد ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2017 راهنمایی بنده رو با دقت نخوندید. عرض کردم از بخش "بومی سازی - ترجمه ها" شما به بومی سازی - زبان ها مراجعه کردید واکنش ها : sasa_business 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
sasa_business ارسال شده در شهریور 23، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 23، 2017 راهنمایی بنده رو با دقت نخوندید. عرض کردم از بخش "بومی سازی - ترجمه ها" شما به بومی سازی - زبان ها مراجعه کردید بله اشتباه از من بود ، خیلی ممنون از شما ادمین عزیز . مشکل حل شد . نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .