arashshiler ارسال شده در شهریور 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 9، 2017 سلام من قالب پرواز رو خریداری کردم مشکل اینه ک بعد از اینکه مشتری افزودن به سبد خرید رو میزنه بعدش سردرگم میشه چون مستقیم به سبد خرید نمیره در ضمن قالب پرواز سبد خرید در منوی بالا هستش ک از دید کاربر دوره مگر اینکه به بالا بره ک ببینه ایا راهی هست ک پس از کلیک بر روی افزودن به سبد خرید مستقیم به سبد خرید بره ؟؟ واکنش ها : arashshiler 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arashshiler ارسال شده در شهریور 10، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 10، 2017 مرسی از دوستان ک اصلا همکاری نمیکنند پشتیبانی دستشون درد نکنه بهم کمک کردند کافیه به بخش ماژول ها برید و سبد خرید پیددا کنی و حالت ایجکس رو غیرفعال کنید واکنش ها : ramtin2025 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 11، 2017 سلام دوست من در انجمنها وقتی سوال مطرح میشه باید مدت زمان بیشتری منتظر بمونید تا جوابتون رو بگیرید. در انجمنهای معروف جهانی هم بسیاری از سوالات حتی بدون پاسخ باقی میمانند. به هر حال ممنون که راه حل رو هم قرار دادید تا برای کسانی که بعدا به این مشکل برخورد میکنند مفید باشد موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .