hidden ارسال شده در شهریور 13، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2017 سلام تو ماه قبل گزارش داشتیم ک گفتن ما پرداخت کردیم جنس نفرستادین این هفته هم دو تا گزارش دادن سیستم پرداختی ما زرین وال و درگاه به صورت مستقیم هست چرا توی زرین پال و پنل مدیریتی هیچ پرداختی ثبت نشده. اینطوری حق مردم ضایع میشه و ما متوجه خم نمیشیم.... ممنون میشم کمک کنید ایا اگر پرداخت مستقیم بانکی بگیریم این مشکل کامل حل میشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeid5000 ارسال شده در شهریور 13، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2017 درگاه بانک ملتو بگیر خودتو راحت کن نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 13، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 13، 2017 درگاه بانک ملتو بگیر خودتو راحت کن داداش نماد داستان داره کلا با نماد ما مشکل داریم به فاکتور مشتری و هزار تا چیز دیگه گیر میده نماد میخواد درگاه های بانکی نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saeid5000 ارسال شده در شهریور 14، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 14، 2017 پس از سایت پردانو بگیر نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 15، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2017 مدیران لطفا کمک کنید بنده با پی لاین این مشکل رو داشتم ک پرداخت ثبت نمیشد. با زرین پال هم دارم امروزم 2 تا مشتری شاکی هستند دوباره زنگ زدن این مشکلات بابت چی ایجاد میشه ! از طرف پرستاشاپ هست ویا از طرف پرداخت ؟ فردا بریم با هزار دوندگی درگاه بانک ملت رو هم بگیریم باز این مشکل ایجاد نمیشه ؟! پی نوشت : من فکر میکنم مشکل از پرستاشاپ هست مشتری ایمیل و مشخصات ثبت نامش رو فرستاده اما اصلا با این مشخصات و ایمیل مشتری ثبت نشده لطفا اساتید پیگیری کنید این مشکل شخصی نیست مشکل همه هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در شهریور 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 15، 2017 سلام دوست عزیز به جز شما کسی این مشکل رو گزارش نکرده . چطور مشکل همه است ؟ این قبیل مشکلات معمولا ناشی از دستکاری دیتابیس است و به طور عادی این مشکلات وجود نداره موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 17، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2017 سلام دوست عزیز به جز شما کسی این مشکل رو گزارش نکرده . چطور مشکل همه است ؟ این قبیل مشکلات معمولا ناشی از دستکاری دیتابیس است و به طور عادی این مشکلات وجود نداره موفق باشید داداش یه بار دیگه هم این مشکل پیش اومه بود دوستمون اینطوری پاسخ دادن هایدن من هم یه مدت با درگاه بانک ملت این مشکل برام پیش اومد به نظرم رفع مشکل با یه بار سر زدن به دیتابیس حل می شه، نمی دونم چرا ولی من رفتم تو دیتابیس و برگشتم درست شد، شاید یه سری کدها باید فراخوانی بشه و با سرعت لود هاستی که پایین باشه ( نه سرعت اینترنت مشتری) کامل فراخوانی نمی شه، پول واریز شده ولی خطا پرداخت می ده و خطاهای دیگه و هیچ سفارشی ثبت نشده ولی در منو مشتری، رو که نگاه می کنی می بینی چی خریده! و چقدر پول داده ممنون میشم توضیح بدید چیکار کنم چون الان 2 ساله که تقرییبا این ورژن پرستا اومده بنده اصلا دست به هیچی نزدم و فقط محصول گذاشتم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
hidden ارسال شده در شهریور 17، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2017 پی نوشت دوستان نسخه php هاست رو روی چند بزارمم الان 5.3 هست نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در شهریور 17، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 17، 2017 پی نوشت دوستان نسخه php هاست رو روی چند بزارمم الان 5.3 هست 5.4 یا 5.6 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .