prbzr ارسال شده در شهریور 19، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 19، 2017 با سلام و وقت به خیر. من از پرستا 1.6.1.14 استفاده می کنم. 1- وقتی در قسمت تنظیمات / تماس های فروشگاه قصد دارم تا یه فروشگاه جدید تنظیم کنم یا فروشگاه های موجود رو ویرایش کنم، فیلد مربوط به استان خالیه و پرستا شاپ اجازه نمی ده تا اونو خالی رها کنم. علت چیست؟ 2- در سایت خودم وقتی به صفحه ی فروشگاه های ما می رم، نقشه ی گوگل پیام زیر رو می ده. Oops! Something went wrong. This page didn't load Google Maps correctly. See the JavaScript console for technical details. لطفا بفرمایید چطور می تونم این ایرادها رو برطرف کنم. سپاس بی کران نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
misagh2017 ارسال شده در دی 13، 2017 گزارش Share ارسال شده در دی 13، 2017 با سلام و وقت به خیر. من از پرستا 1.6.1.14 استفاده می کنم. 1- وقتی در قسمت تنظیمات / تماس های فروشگاه قصد دارم تا یه فروشگاه جدید تنظیم کنم یا فروشگاه های موجود رو ویرایش کنم، فیلد مربوط به استان خالیه و پرستا شاپ اجازه نمی ده تا اونو خالی رها کنم. علت چیست؟ 2- در سایت خودم وقتی به صفحه ی فروشگاه های ما می رم، نقشه ی گوگل پیام زیر رو می ده. Oops! Something went wrong. This page didn't load Google Maps correctly. See the JavaScript console for technical details. لطفا بفرمایید چطور می تونم این ایرادها رو برطرف کنم. سپاس بی کران با سلام و وقت به خیر. من از پرستا 1.6.1.14 استفاده می کنم. 1- وقتی در قسمت تنظیمات / تماس های فروشگاه قصد دارم تا یه فروشگاه جدید تنظیم کنم یا فروشگاه های موجود رو ویرایش کنم، فیلد مربوط به استان خالیه و پرستا شاپ اجازه نمی ده تا اونو خالی رها کنم. علت چیست؟ 2- در سایت خودم وقتی به صفحه ی فروشگاه های ما می رم، نقشه ی گوگل پیام زیر رو می ده. Oops! Something went wrong. This page didn't load Google Maps correctly. See the JavaScript console for technical details. لطفا بفرمایید چطور می تونم این ایرادها رو برطرف کنم. سپاس بی کران سلام ، اگر ممکنه کارشناسان محترم این مورد را پی گیری و پاسخ بدن ، یا این که بخواهیم لینک مربوط به آن را ویرایش کنیم ، کدام کد کدام قایل ؟؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .