sam1364tt ارسال شده در شهریور 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 21، 2017 با سلام بنده در بخش تنظیمات ماژول درگاه بانک ملت اطلاعات ترمینال و شناسه وپسورد را بصورت دستی وارد می کنم و گزینه استفاده از وب سرویس شاپرک را نیز بله اختیار می کنم ولی هنگام تست عملیات خرید و پرداخت پیغام خطای " نمی توان به بانک متصل شد " نمایش داده می شود. سپاسگزارم. واکنش ها : k_majidi 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
k_majidi ارسال شده در شهریور 22، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 22، 2017 با سلام و احترام من هم دقیقا همین مشکل را دارم و با خطای: "اطلاعات کاربری پذیرنده نامعتبر است" مواجه میشوم. با پشتیبانی به پرداخت که تماس گرفتم مساله را مربوط به نحوه واردکردن اطلاعات ارتباط دادند: خطای شما مربوط به نادرست وارد کردن user & password میباشدضمنا توجه کنید به هیچ وجه اطلاعات را کپی نکنید فقط تایپ کنید در نهایت مشکل را با پشتیبانی شرکتی که هاست را تهیه کرده بودم مطرح کردم و جواب نهایی این بود که با برنامه نویس php مساله را در میان بگذارم. ممنون میشم تو حل این مشکل کمکمون کنین. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .