mhbitarafan ارسال شده در شهریور 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2017 سلام دوستان. حدود ۵ ماه هست که سایتم از نتایج گوگل حذف شده. رتبه ام توی گوگل خیلی خوب بود و خیلی براش زحمت کشیده بودم. محتوای بسیار خوبی داشتم. آدرس سایتم : qomshop.com الان فقط وقتی آدرس سایت رو سرچ میکنی میاره و نشون میده که صفحات رو ایندکس داره گوگل ولی اصلا در نتایج نشون نمیده. دو تا فرضیه ای که وجود داره اینه : ۱. من ۵ ماه پیش گواهی ssl گرفتم و سایت روی https رفت (البته من تنظیمات رو مو به مو انجام دادم ... ) ۲. من ۵ ماه پیش یک کپی از سایت رو روی دامنه ی feresto.com قرار دادم. یک از موارد بالا احتمالا دلیلش هست یا اینکه تنظیمات مخصوصی در پرستاشاپ باید انجام بدم که انجام ندادم .... فروشم صفر شده (((((((((( دوستان لطفا کمک کنید. سپاس فراوان نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2017 حذف شدن ناگهانی از گوگل دلایل متعددی میتونه داشته باشه، یکی داپلیکیت شدن محتوای شماست که ممکنه بخاطر کپی کردن محتوای سایتتون روی سایت feresto.com این اتفاق افتاده باشه دلیل دیگه ممکنه مشکل در کرال و ایندکس سایت شما باشه که باید از طریق گوگل وب مستر بررسی کنید و اگر خطایی وجود داره رفع کنید سوم ممکنه استفاده از روش های غیر قانونی و کلک های متفاوت برای بالا اومدن سایت در نتایج باشه (بسیاری از شرکت های سئو از این روش استفاده میکنند) که در نهایت گوگل متوجه میشه و شما رو به لیست سیاه خودش ارسال میکنه و ... که نیاز به بررسی های تخصصی دارند البته توجه کنید موارد بالا احتمالات هست و ممکنه دلیل دیگری باعث این مشکل شده باشه واکنش ها : mhbitarafan 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhbitarafan ارسال شده در شهریور 24، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2017 حذف شدن ناگهانی از گوگل دلایل متعددی میتونه داشته باشه، یکی داپلیکیت شدن محتوای شماست که ممکنه بخاطر کپی کردن محتوای سایتتون روی سایت feresto.com این اتفاق افتاده باشه دلیل دیگه ممکنه مشکل در کرال و ایندکس سایت شما باشه که باید از طریق گوگل وب مستر بررسی کنید و اگر خطایی وجود داره رفع کنید سوم ممکنه استفاده از روش های غیر قانونی و کلک های متفاوت برای بالا اومدن سایت در نتایج باشه (بسیاری از شرکت های سئو از این روش استفاده میکنند) که در نهایت گوگل متوجه میشه و شما رو به لیست سیاه خودش ارسال میکنه و ... که نیاز به بررسی های تخصصی دارند البته توجه کنید موارد بالا احتمالات هست و ممکنه دلیل دیگری باعث این مشکل شده باشه ممنون از پاسخگوییتون. داپلیکیت شدن محتوا مگه نباید روی سایتی که کپی شده اعمال بشه ؟ اگه مشکل این باشه چطور برطرف میشه. کرال و ایندکس گوگل وب مستر خطایی وجود نداره نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در شهریور 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2017 با استفاده از canonical میشه یک کارایی کرد. البته وقتی منفی گرفتید از گوگل دیگه بالا اومدن خیلی کار سختی هست. البته عرض کردم اینا همه احتمالات هست. دلایل مختتلفی مثل هاست، تنظیمات و ... ممکنه باعث ایجاد مشکل شده باشند که نیاز به بررسی داره واکنش ها : mhbitarafan 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mhbitarafan ارسال شده در شهریور 24، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در شهریور 24، 2017 با استفاده از canonical میشه یک کارایی کرد. البته وقتی منفی گرفتید از گوگل دیگه بالا اومدن خیلی کار سختی هست. البته عرض کردم اینا همه احتمالات هست. دلایل مختتلفی مثل هاست، تنظیمات و ... ممکنه باعث ایجاد مشکل شده باشند که نیاز به بررسی داره اگه امکانش هست یه بررسی کنید و اگه قابل حل بود هزینه اش رو بفرمایید . سپاس نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در شهریور 25، 2017 گزارش Share ارسال شده در شهریور 25، 2017 سلام میتونید تیکت بزنید، در صورت نیاز بهتون گفته میشه که بسته خدمات فنی تهیه کنید. واکنش ها : admin 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .