Kiana Vafaei ارسال شده در مهر 2، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2017 رفع خطای time out در بخش مدیریت ؟ سوالات مطرح شده در گروه پرسش و پاسخ پرستاشاپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در مهر 2، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 2، 2017 1.مشکل از پایین بودن سرعت اینترنت و هاستتون هست. 2.ماژولی نصب کردید که خطا دارد. 3.از منوی پارامترهای پیشرفته>> کارایی، باید کامپایل را غیر فعال کرد. 4.از منوی مدیریت >> تنظیمات،آدرس IP کوکی را غیر فعال کنید. 5. به سرویس دهنده تون تیکت بزنید و بخواید تا مقادیر max_input_time و max_input_execution و max_input_vars رو افزایش بدن. پاسخ های داده شده در گروه پرسش و پاسخ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
adsan ارسال شده در مهر 23، 2018 گزارش Share ارسال شده در مهر 23، 2018 1.مشکل از پایین بودن سرعت اینترنت و هاستتون هست. 2.ماژولی نصب کردید که خطا دارد. 3.از منوی تنظیمات >> کارایی باید کامپایل را غیر فعال کرد. 4.از منوی مدیریت >> تنظیمات،آدرس IP کوکی را غیر فعال کنید. 5. به سرویس دهنده تون تیکت بزنید و بخواید تا مقادیر max_input_time و max_input_execution و max_input_vars رو افزایش بدن. پاسخ های داده شده در گروه پرسش و پاسخ با سلام این مشکل برای من هم به وجود اومده تمامی موارد رو انجام دادم بازم همین پیغام رو میده . از چند نت جداگونه هم استفاده کردم لازم نشد.لطفا اگه میشه کمک کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
mamad ارسال شده در تیر 28، 2019 گزارش Share ارسال شده در تیر 28، 2019 با سلام این مشکل برای من هم به وجود اومده تمامی موارد رو انجام دادم بازم همین پیغام رو میده . از چند نت جداگونه هم استفاده کردم لازم نشد.لطفا اگه میشه کمک کنید سلام من هم تمام موارد زیر رو انجام دادم. فقط یه سوال داشتم. مقادیر max_input_time و max_input_execution و max_input_vars را هر کدوم رو روی چه مقداری تنظیم کنم؟؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در تیر 30، 2019 مالک گزارش Share ارسال شده در تیر 30، 2019 درود مقادیر حداقل باید بصورت زیر باشد: Max_execution_time = 120 max_input_vars = 2000 max_input_time = 120 memory_limit = 128m نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .