amir.yahyavi ارسال شده در مهر 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 6، 2017 سلام من به اشتباه کشور ایران را از لیست کشورها در قسمت بومی سازی حذف کردم و وقتی می خواهم دوباره ثبت کنم به کد ISO کشور ایراد می گیرد و پیغام زیر را میدهد این ISO در حال حاضر وجود دارد، شما نمیتوانید دو کشور با ISO یکسان بسازید. باید چکار کنم تا دوباره ایران وارد لیست شود؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در مهر 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2017 کد ایزو رو IR وارد میکنید؟ شاید ایران هست توی لیستتون ولی غیر فعاله چک کردید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در مهر 8، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 8، 2017 سلام من به اشتباه کشور ایران را از لیست کشورها در قسمت بومی سازی حذف کردم و وقتی می خواهم دوباره ثبت کنم به کد ISO کشور ایراد می گیرد و پیغام زیر را میدهد این ISO در حال حاضر وجود دارد، شما نمیتوانید دو کشور با ISO یکسان بسازید. باید چکار کنم تا دوباره ایران وارد لیست شود؟ ممنون میشم راهنمایی کنید. سلام احتمالا پاک نشده که چنین خطایی رو نشون میده. میتونید از طریق دیتابیس چک کنید. جداول : "ps_country" >> IR رو جستجو کنید اگر وجود نداشت ایجاد کنید. "ps_country_lang" >> ایران رو جستجو کنید ببنیداگر نبود ایجاد کنید و ID ش رو همون ID مربوط به IR رو قرار بدید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .