saman3230 ارسال شده در مهر 10، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 10، 2017 سلام من پرستامو رو به آخر ورژن آپگرید کردم، اما بعد از آپدیت محصولی که کاربر بعد از ثبت و پرداخت سفارش میده رو نه در فاکتور PDF نه در بخش سفارش محصول نشون نمیده می خواستم بدونم مشکل از چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در مهر 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2017 سلام احتمالا ارتقا رو درست انجام ندادید می تونید درخواست بررسی فنی بدید یا مجددا ارتقا رو انجام بدید. واکنش ها : saman3230 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman3230 ارسال شده در مهر 11، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2017 سلام احتمالا ارتقا رو درست انجام ندادید می تونید درخواست بررسی فنی بدید یا مجددا ارتقا رو انجام بدید. من یه پرستا جدید نصب کردم ، دیتابیس رو خالی و دیتابیس جدید رو ایمپورت کردم ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در مهر 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2017 سلام برای ارتقا نیازی به نصب مجدد پرستا نیست !! کافی بود نحوه ارتقا رو طبق آموزش انجمن پیش برید و از ماژول "auto upgrade" استفاده کنید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman3230 ارسال شده در مهر 12، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2017 دوستان بهتر نیست راجع مشکل صحبت کنیم تا اینکه اینجا نحوه بروز رسانی رو توضیح بدیم ؟ الان اینجا مشکل نمایش ندادن محصولات سفارش شده است نه بروزرسانی پرستا !! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .