moj007 ارسال شده در مهر 11، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 11، 2017 سلام من تازه فروشگاه رو نصب کردم چطوری میتونم سفارشهایی که روش به صورت پیش فرض ثبت شده رو حذف کنم، هم چنین کاربران ثبت شده در فروشگاه دسته بندی ها و موارد از این قبیل. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در مهر 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2017 سلام از بخش مدیریت وارد منو سفارش ها >> سفارش ها و مشتریان >> مشتریان بشید، میتونید سفارش ها و مشتریان رو حذف کنید. واکنش ها : moj007 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moj007 ارسال شده در مهر 12، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2017 سلام از بخش مدیریت وارد منو سفارش ها >> سفارش ها و مشتریان >> مشتریان بشید، میتونید سفارش ها و مشتریان رو حذف کنید. یک عکس ضمیمه کردم قسمتی برای حذف تو قسمت سفارشها مشاهده نمیکنم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در مهر 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2017 بعد از تیک زدن مواردی که میخواید حذف کنید روی دکمه "اقدامات دسته جمعی" کلیک کنید. واکنش ها : moj007 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 12، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 12، 2017 سلام برای حذف اطلاعات پیش فرض می تونید از لیست ماژول هاتون، ماژول PrestaShop Cleaner رو نصب و وارد صفحه پیکربندی اون بشید و موارد مورد نظرتون رو حذف کنید. موفق باشید واکنش ها : moj007 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moj007 ارسال شده در مهر 13، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2017 سلام برای حذف اطلاعات پیش فرض می تونید از لیست ماژول هاتون، ماژول PrestaShop Cleaner رو نصب و وارد صفحه پیکربندی اون بشید و موارد مورد نظرتون رو حذف کنید. موفق باشید این ماژول رایگانه؟ از کجا باید دانلود کنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در مهر 13، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2017 سلام از ماژول پیش فرض پرستا است. کافیه نام ماژول رو در لیست ماژول ها تایپ، و سپس نصب کنید. واکنش ها : moj007 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
moj007 ارسال شده در مهر 13، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2017 سلام از ماژول پیش فرض پرستا است. کافیه نام ماژول رو در لیست ماژول ها تایپ، و سپس نصب کنید. با سلام و تشکر بابت راهنماییتون ماژول رو نصب و موارد مورد نظر پاک شده الان یک مورد هست که میخواستم بدونم میشه برای این هم کار انجام دادم و اینکه در قسمت پیشخوان مواردی مثل فروش ها، سفارش ها و دیگر پنجره ها دارای مقادیر از قبل ثب شده هستن این موارد رو هم میشه پاک کرد؟ از طریق ماژولی که معرفی کردید دیتابیس رو پاک کردم ولی هنوز این موارد نمایش داده میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasinrayan ارسال شده در مهر 13، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 13، 2017 تا اونجایی که من خبر دارم و بررسی کردم، همچین امکانی بصورت پیشفرض توی پرستا شاپ نیستش...یه سرچی توی addon پرستاشاپ بکنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .