sm_pakdel ارسال شده در مهر 14، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 14، 2017 دوستان یه کلمه تو قالب من هست که مستقیم تو قالب نوشته شده و از ترجمه ها استفاده نمی کنه من میخوام اون کلمه رو تو فایل ترجمه اضافه کنم و بعد اونو تو قالب استفاده کنم که برای زبانهای مختلف کار کنه میشه راهنمائی کنید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در مهر 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2017 سلام میتونید برید در فایلی که این کلمه نوشته شده وبعد کلمه مورد نظرتون رو به اینصورت ویرایش کنید: اگر در خود قالب میخواید ترجمه کنید به اینصورت: {' عبارت مورد نظرتون'=l s} اما اگر میخواهید در ماژول ترجمه کنید:{'نام ماژولتون'=mod 'عبارت مورد نظرتون'=l s} واکنش ها : admin و Royka 2 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Royka ارسال شده در بهمن 6، 2017 گزارش Share ارسال شده در بهمن 6، 2017 ممنونم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .