IFTHEN ارسال شده در مهر 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2017 بعد از انتقال به سرور جدید، جستجوی سایت کار نمی کنه. لیست (فهرست) رو باز سازی کردم، اما باز هم درست نشد. مشکل از کجا می تونه باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasinrayan ارسال شده در مهر 15، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 15، 2017 مشکل رو به هاست اطلاع دادید؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
IFTHEN ارسال شده در مهر 16، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 16، 2017 مشکل رو به هاست اطلاع دادید؟ خیر. سرور برای خودم هست. تنظیمات خاصی باید اعمال کنم روی سرور؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
IFTHEN ارسال شده در مهر 18، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 18، 2017 از روی هاست اشتراکی اومدم رو سرور اختصاصی، Cpanel رو نصب کردم و بک آپ رو برگردوندم. سایت و صفحات بالا میاد اما قسمت جستجو کار نمی کنه و بعد از زدن دکمه جستجو، درصفحه جدید پیغام زیر نمایش داده می شه: لطفا یک کلمه برای جستجو وارد کنید مشکل از کجا می تونه باشه؟ مورد خاصی باید روی سرورنصب و یا فعال باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
yasinrayan ارسال شده در مهر 19، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 19، 2017 یا از کارگزار سرورتون سوال کنید، یا اینکه به پشتیبانی آیپرستا اطلاع بدید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
ramtin2025 ارسال شده در مهر 21، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 21، 2017 سلام مشکل عادی نیست و باید تیکت بزنید تا بررسی بشه. موفق باشید واکنش ها : IFTHEN 1 نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
IFTHEN ارسال شده در مهر 25، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 25، 2017 روی همین سرور نسخه 1.6.1.15 و 1.7 رو نصب کردم بدون مشکل، جستجو هم کار می کنه! اما همچنان وقتی بک آپ رو بر می گردونم کار نمی کنه! ممکنه مشکل از بک آپ و یا دیتابیس باشه؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .