ms_online ارسال شده در مهر 26، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 26، 2017 با سلام من برای ی محصول 34000 تومانی ی ترکیب اعمال کردم 9000- تومان تاثیر قیمت داره . وقتی مشتری محصولو بدون این نرکیب انتخاب میکنه قیمت درست نمایش داده میشه (قبل از فشردن دکمه افزودن به سبد خرید) وقتی این ترکیبو میزنه قیمت ی دفعه میشه صفر (قبل از فشردن دکمه افزودن به سبد خرید) ولی در سبد خرید دقیقا درست 9000 کم شده و مشکلی نیست حالا اگر تاثیر قیمت رو 900 بزنم مشتری که انتخاب میکنه قیمت درست 9000 از محصول کم میشه و نمایش داده میشه (قبل از فشردن دکمه افزودن به سبد خرید)ولی در سبد 900 تومان کم شده نه 9000 تومان . هیچ دلیل منطقی برای این موضوع پیدا نمی کنم گفتم شاید آپدیت کنم درست بشه ورژن الانم 1.6.1.5 هستش - ولی گفتم اول از شماها مشورت بگیرم شاید بدون آپدیت درست شد ممنون میشم راهنمایی بفرمایید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در مهر 27، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 27، 2017 سلام دوست عزیز می تونید تیکت بزنید تا مشکلتون بررسی بشه ----------------------------------------------------------------------------------- مشکل از تبدیل نرخ اشتباه ارزهای ریال و تومان بود. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .