saman3230 ارسال شده در مهر 30، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 30، 2017 با سلام ، من یه مشکل با حامل ها دارم ، من حامل هامو تعریف کردم اما وقتی که محصولات را انتخاب و روند خرید پیش میرم ، با پیام خطای " هيچ حاملي در دسترس نيست" مواجه میشم ، یه محصول خاص رو که به سبد خریدم اضافه می کنم، حامل عجیبی که در تصویر ضمیمه کردم میاد و بعد از حذف تمامی محصولات در فاکتور و نگه داشتن همون محصول خاص تمامی حامل ها ظاهر میشن ، می خواستم بدونم مشکل از چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در مهر 31، 2017 گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2017 سلام دقت کنید که حتما تیک asia رو برای حامل تون زده باشید. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
saman3230 ارسال شده در مهر 31، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در مهر 31، 2017 من از روی آموزشی که در همین سایت ارائه شده بود، حامل ها را ساخته و تنظیماتش رو انجام دادم کسی از دوستان نمیدونه این مشکل از چی میتونه باشه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .