Hosseini ارسال شده در آبان 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2017 براي تست درگاه بانکی چطور میتونیم مبلغ 100 تومن رو وارد کنم؟ باید یک محصول 100 تومنی ایجاد کنم؟الان من محصولی به قیمت 100 تومن به نام تست درگاه ایجاد کردم و حامل هم براش تعریف کردم اما وقتی به درگاه وصل میشه میگه مبلغ نامعتبر می باشد.قیمتهای سایت به تومن هست. این مشکل از کجاست؟ سوالات مطرح شده در گروه پرسش و پاسخ پرستاشاپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در آبان 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2017 معمولا درگاه های پرداخت مبلغ کمتر از 1000 یا 2000 تومان را تراکنش نمیکنن. احتمالا شما در قسمت بومی سازی >> ارز ها، فقط تومان را وارد کرده اید، و یا نرخ تبدیل را اشتباه زدید. پاسخ های مطرح شده در گروه پرسش و پاسخ پرستاشاپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در آبان 5، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2017 مشکل همین بود الان ریال رو هم مجددا اضافه کردم و پرداخت انجام شد اما بعد از تکمیل خرید و برگشت به سایت خودم دوتا خطا داره1- error in verify payment2- ادرس آي پی فروشنده نامعتبر است سوالات مطرح شده در گروه پرسش و پاسخ پرستاشاپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در آبان 5، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 5، 2017 برای خطایی که با آن مواجه شده اید با بانک در ارتباط باشید تا IP شما را مجددا ثبت کنند. پاسخ های مطرح شده در گروه پرسش و پاسخ پرستاشاپ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .