sadra33 ارسال شده در آبان 7، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 7، 2017 دوستان عزیز نیاز به راهنمایی دارم وقتی چیزی برای مقایسه انتخاب نمیکنیم و وارد قسمت لیست مقایسه میشیم یه متن انگلیسی " There are no products selected for comparis " برای ما نمایش داده میشه خوب من تلاش کردم که این متن رو فارسی کنم با استفاده از فایرباگ متوجه شدم که باید از فایل products-comparison.tpl این متن رو ادیت کنم اما بعد از ادیت این متن در اون فایل اصلا تغییری به وجود نمیاد لطفا راهنمایی کنید ! نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
admin ارسال شده در آبان 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2017 برای ترجمه ها نیازی به تغییر در فایل ها ندارید کافیه به بخش بومی سازی - ترجمه ها مراجعه کنید و عبارات مورد نظر خودتون رو ترجمه کنید برای بخش مد نظر شما باید به بومی سازی - ترجمه ها - ترجمه بخش کاربری مراجعه کنید و از تب product-comparison عبارت مورد نظر رو به دلخواه ترجمه کنید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .