arnaak ارسال شده در آبان 9، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 9، 2017 سلام چجوری میتونم کاری کنم که فقط کالاهایی که در یک دسته هستن رو بشه با هم مقایسه کرد؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Fahime1992 ارسال شده در آبان 10، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2017 سلام اساس مقایسه هم بر همین هست. شما تنها محصولاتی رو می تونید مقایسه کنید که در یک شاخه هستند و ویژگی های مشترکی دارند. اصلا امکان مقایسه محصولات از شاخه های مختلف امکانپذیر نیست. موفق باشید نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arnaak ارسال شده در آبان 10، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 10، 2017 سلام اساس مقایسه هم بر همین هست. شما تنها محصولاتی رو می تونید مقایسه کنید که در یک شاخه هستند و ویژگی های مشترکی دارند. اصلا امکان مقایسه محصولات از شاخه های مختلف امکانپذیر نیست. موفق باشید من دسته بندی محصولاتم به صورت اینه که یه شاخه کلی و بعدش زیر شاخه ها - مثلا شاخه موس وکیبورد زیر مجموعه شاخه لوازم کامپیوتر هستن! برای رفع این چه باید بکنم؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arnaak ارسال شده در آذر 2، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2017 نظری ندارید؟ حتی کاربرمیتونه از دو دسته کامل جدا (دسته هایی که والد جدا دارن) هم مقایسه رو انجام بده! تمام شاخه ها زیر مجموعه شاخه اصلی هستند - ولی زمانی که برای محصولات میخوام شاخه تعریف کنم "فقط" تیک شاخه والد رو میزارم وتیک بقیه روبر میدارم نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arnaak ارسال شده در آذر 2، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 2، 2017 نظری ندارید ؟ خیلی حیاتیه نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Hosseini ارسال شده در آذر 3، 2017 گزارش Share ارسال شده در آذر 3، 2017 سلام در صورت تمایل میتونید تیکت بزنید تا براتون بررسی کنیم. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
arnaak ارسال شده در آذر 26، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آذر 26، 2017 افزونه مقایسه دیجی کالا چیه ؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .