r_hamid ارسال شده در آبان 24، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2017 سلام به همه ی پرستاشاپیا. من عضو تازه ی انجمن هستم یعنی تازه به جمعتون اضافه شدم. دوستان من به یک مشکل مهم بر خوردم. جدیدا تو سایتم موقعی که میخوام محصول رو اضافه کنم وابستگی های محصول ثبت نمیشن واسه همون دیگه مرحله های بعدی ثبت محصول مثل ویژگی ها و حتی قیمت و حامل و ... . این ها هیچ کدوم ذخیره نمیشن و هر چقدر هم بهشون مقدار بدم دوباره همشون صفر میشن به خاطر اینکه وابستگی ها ذخیره نشده.(یه نکته ای رو بگم در واقعا وقتی وابستگی ها رو وارد میکنم و روی دکمه ی ذخیره کلیک میکنم تو دیتابیس ذخیرشون میکنه اما موقعی که میخواد نمایش بده (یا مثلا وقتی روی دکمه ویرایش یک محصول میزنم بعد میرم قسمت وابستگی) هیچی نشون نمیده )این علت چیه؟ممنون میشم کمکم کنید. :([حل شد : ] این مشکل به خاطر یک فایل جاوا اسکریپت به اسم admin-them.js در پوشه مدیریت(پیش فرض admin) سایت بود.(یک تابع به اسم animateFooter در این فایل در حالت کامنت در آمده بود و دچار این مشکل شده بود.) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
r_hamid ارسال شده در آبان 24، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2017 این مشکل به خاطر یک فایل جاوا اسکریپت به اسم admin-them.js در پوشه مدیریت(پیش فرض admin) سایت بود.(یک تابع به اسم animateFooter در این فایل در حالت کامنت در آمده بود و دچار این مشکل شده بود.) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
r_hamid ارسال شده در آبان 24، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 24، 2017 این مشکل به خاطر یک فایل جاوا اسکریپت به اسم admin-them.js در پوشه مدیریت(پیش فرض admin) سایت بود.(یک تابع به اسم animateFooter در این فایل در حالت کامنت در آمده بود و دچار این مشکل شده بود.) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
r_hamid ارسال شده در آبان 25، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 25، 2017 این مشکل به خاطر یک فایل جاوا اسکریپت به اسم admin-them.js در پوشه مدیریت(پیش فرض admin) سایت بود.(یک تابع به اسم animateFooter در این فایل در حالت کامنت در آمده بود و دچار این مشکل شده بود.) نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در آبان 26، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 26، 2017 با سلام میتونید تیکت بزنید و درخواست بررسی فنی بدید https://ipresta.ir/support/ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
r_hamid ارسال شده در آبان 27، 2017 مالک گزارش Share ارسال شده در آبان 27، 2017 با سلام میتونید تیکت بزنید و درخواست بررسی فنی بدید https://ipresta.ir/support/ تیکت بزنیم یعنی همینجوری مشکل رو هر چی باشه حل میکنن؟ نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
Kiana Vafaei ارسال شده در آبان 28، 2017 گزارش Share ارسال شده در آبان 28، 2017 میتونید تیکت بزنید اگر نیاز باشه با خرید بسته خدمات فنی مشکلتون بررسی و رفع میشه. نقل قول لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر More sharing options...
پست های پیشنهاد شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .